Aptivest | Adatvédelem

Ezen az oldalon az egyik fő prioritásunk a látogatók magánéletének védelme. Ez az adatvédelmi irányelv olyan típusú információkat tartalmaz, amelyek összegyűjtjük és rögzítjük a webhelyen, és hogyan használjuk fel.

Ha további kérdései vannak, vagy további információra van szüksége az adatvédelmi irányelveinkről, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk.

Ez az Adatvédelmi szabályzat csak az online tevékenységeinkre vonatkozik, és a weboldalunk látogatóira érvényes az általuk a webhelyen megosztott és/vagy gyűjtött információk tekintetében. Ez az irányelv nem vonatkozik az offline vagy a jelen weboldaltól eltérő csatornákon keresztül gyűjtött információkra.

Beleegyezés

Weboldalunk használatával Ön elfogadja Adatvédelmi irányelveinket és elfogadja annak feltételeit.

Naplófájlok

Webhelyünk a naplófájlok használatának szokásos eljárását követi. Ezek a fájlok rögzítik a látogatókat, amikor webhelyeket látogatnak meg. Minden hosting cég ezt teszi, és része Hosting szolgáltatás elemzők. A naplófájlok által gyűjtött információk közé tartoznak az internetprotokoll (IP) címek, a böngésző típusa, az internetszolgáltató (ISP), a dátum- és időbélyegző, a hivatkozó/kilépési oldalak és esetleg a kattintások száma. Ők nem kapcsolódnak semmilyen személyazonosításra alkalmas információhoz. Az információk célja a trendek elemzése, a webhely adminisztrálása, a felhasználók mozgásának nyomon követése a webhelyen és demográfiai információk gyűjtése.

CCPA adatvédelmi jogok

A CCPA értelmében egyéb jogok mellett a kaliforniai fogyasztóknak joguk van:

Kérje meg a fogyasztók személyes adatait gyűjtő vállalkozást, hogy hozza nyilvánosságra a vállalat által a fogyasztókról gyűjtött személyes adatok kategóriáit és konkrét részeit.

Kérje a vállalkozást, hogy törölje a fogyasztóról gyűjtött személyes adatokat.

Adatvédelmi jogok GDPR

Szeretnénk biztosítani, hogy teljes mértékben tisztában legyen minden adatvédelmi jogával. Minden felhasználónak joga van a következőkhöz:

Hozzáférési jog - Önnek joga van másolatot kérni személyes adatairól. A szolgáltatásért kis díjat számíthatunk fel.

Helyesbítéshez való jog - Önnek joga van kérni, hogy helyesbítsünk minden olyan információt, amely Ön szerint pontatlan. Önnek joga van kérni azt is, hogy egészítsük ki azokat az információkat, amelyek Ön szerint hiányosak.

Törléshez való jog - Önnek joga van kérni, hogy bizonyos feltételek mellett töröljük személyes adatait.

A feldolgozás korlátozásához való jog - Önnek joga van kérni, hogy bizonyos feltételek mellett korlátozzuk személyes adatainak feldolgozását.

A feldolgozás elleni tiltakozás joga - Bizonyos feltételek mellett joga van tiltakozni személyes adatainak feldolgozása ellen.

Az adathordozhatósághoz való jog - Önnek joga van kérni, hogy az összegyűjtött adatokat bizonyos feltételek mellett továbbítsuk egy másik szervezetnek vagy közvetlenül Önnek.

Ha kérést nyújt be, egy hónap áll rendelkezésünkre, hogy válaszoljunk Önnek. Ha ezen jogok bármelyikét gyakorolni szeretné, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot.

Az Adatvédelmi szabályzat módosításai

Adatvédelmi irányelveinket időről időre frissíthetjük. Ezért javasoljuk, hogy rendszeresen ellenőrizze ezt az oldalt az esetleges változások miatt. Minden változásról egy új Szabályzat közzétételével értesítjük Önt adatvédelem ezen az oldalon. Ezek a módosítások azonnal hatályba lépnek az ezen az oldalon való közzétételkor.

Kapcsolat

Ha bármilyen kérdése vagy javaslata van az adatvédelmi irányelveinkkel kapcsolatban, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk.